Wat doet TrouwZeker?
 
TrouwZeker is dé expert op het gebied van de bruiloftverzekering.

Deze verzekering is vergelijkbaar met een annuleringsverzekering en vergoedt de kosten die ontstaan indien onverhoopt besloten moet worden de geplande bruiloft te annuleren, te onderbreken of uit te stellen. Ook schade aan huwelijkscadeaus is gedekt en indien zich een ongeluk met blijvende gevolgen voordoet op de bruiloft zelf.

Verzekeringsmaatschappij Europeesche heeft jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie op het gebied van verzekeren. Daarom is TrouwZeker een samenwerking aangegaan met de Europeesche.

Zo krijgt u het beste van 2 werelden: kennis van alle aspecten van trouwen, én de zekerheid van een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij.

De samenwerking tussen TrouwZeker en de Europeesche zorgt ervoor dat deze bruiloftverzekering de beste is in haar soort. Met een zeer complete dekking die speciaal op maat is gemaakt voor TrouwZeker (deze trouwverzekering is nergens anders te vinden, alleen op www.trouwzeker.nl), met de zekerheid van een bekend verzekeringsbedrijf en met een perfecte afhandeling, als er onverhoopt iets gebeurt.

Kortom, de bruiloftverzekering van TrouwZeker biedt de zekerheid die hoort bij een perfecte dag!

Doordat TrouwZeker geen andere financiële producten aanbiedt heeft u bij ons de garantie dat wij ons goed kunnen inleven in de gedachten van de bruidsparen. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor handige trouwtips.


Terug naar het overzicht

TrouwZeker, Financiële gevolgen, verzekering, bruidspaar, Europeesche, bruiloftverzekering
TrouwZeker, verzekerd van het Thuiswinkelwaarborg Volg TrouwZeker op Facebook Volg TrouwZeker op Twitter