Wat doet TrouwZeker

Expert in bruiloftverzekering

TrouwZeker verkoopt al sinds 2004 een unieke bruiloftverzekering aan toekomstige bruidsparen. Of u nu trouwt in Nederland of op Bali. TrouwZeker kan het verzekeren! De bruiloftverzekering is vergelijkbaar met een annuleringsverzekering en vergoedt de kosten die ontstaan indien de geplande bruiloft onverhoopt niet door kan gaan.

King Polis

Volmachtbedrijf Kingpolis heeft jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie op het gebied van verzekeren. O.a. de fietspolis die in 2018 door de consumentenbond is uitgeroepen tot best geteste fietsverzekering. Daarom is TrouwZeker een exclusieve samenwerking aangegaan met King Polis. Zo krijgt u het beste van 2 werelden: kennis van alle aspecten van trouwen, en de zekerheid van een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij.Een goede samenwerking

De samenwerking tussen TrouwZeker en Kingpolis zorgt ervoor dat deze bruiloftverzekering de beste is in haar soort. Met een zeer complete dekking die speciaal op maat is gemaakt voor TrouwZeker, met de zekerheid van een bekend verzekeringsbedrijf en met een perfecte afhandeling, als er onverhoopt iets gebeurt.

Focus

Doordat TrouwZeker geen andere financiële producten aanbiedt heeft u bij ons de garantie dat wij ons goed kunnen inleven in de gedachten van de bruidsparen. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor handige trouwtips.